Vanliga frågor

Hur gör jag för att hyra ett förråd?

För att hyra ett förråd så anger du dina uppgifter på startsidan. Därefter kontaktar vi dig med ett pris på det förråd som passar dina behov. När du accepterat vårt förslag så är det bara att flytta in dina saker i ditt förråd.

När får jag tillgång till mitt förråd?

När du accepterat vårt förslag är det enda du behöver vänta på är att vi lägger in dig i vårt elektroniska system. Detta går fort och görs direkt på vardagar mellan 10-17. Övrig tid (helger och röda dagar) görs detta inom 24 timmar. Du får ett SMS när du har tillgång till förrådet.

Vad kostar det att hyra ett förråd?

Kostnaden för att hyra ett förråd varierar med förrådets storlek. Våra priser är överlag mycket konkurrenskraftiga (upp till 50 % billigare än våra konkurrenter).

Hur säkert är det att magasinera saker via er?

Våra förråd är torra, skyddade och övervakade dygnet runt. Inpassering sker elektroniskt vilket innebär att all in- och utpassering registreras i våra system.

Hur betalar jag för mitt förråd?

Du får en faktura i slutet av varje månad, alternativt i slutet av varje kvartal. Du kan välja att få din faktura skickad till din fakturaadress eller skickad via e-post till den mailadress du angett.

Hur vet jag vilken storlek jag behöver?

Hur stort förråd du behöver beror självklart på vad och hur mycket det är du behöver magasinera. I grova drag kan du följa dessa riktlinjer:

1 rum och kök –  4-6 kvm
2 rum och kök –  6-10 kvm
3 rum och kök – 8-12 kvm
5 rum och kök – 10-20 kvm
Villa – 10-20 kvm

Kontaktar du oss så hjälper vi dig gärna att räkna ut hur stort förråd du behöver.

Erbjuder ni försäkring av mina saker?

I vissa fall ingår skydd av dina magasinerade ägodelar i hemförsäkringen. Ingår skydd inte i din hemförsäkring så kan vi erbjuda försäkring mot en extra kostnad. Försäkringen erbjuds i samarbete med Länsförsäkringar.