Vanliga frågor

Hur gör jag för att hyra ett förråd?

För att hyra ett förråd så anger du dina uppgifter på startsidan. Därefter kontaktar vi dig med ett pris på det förråd som passar dina behov. När du accepterat vårt förslag så är det bara att flytta in dina saker i ditt förråd.

När får jag tillgång till mitt förråd?

När du accepterat vårt förslag behöver du endast vänta på att vi lägger in dig i vårt elektroniska system. Detta går fort och görs direkt på vardagar mellan 08:00 – 18:00. Övrig tid (helger och röda dagar) görs detta inom 24 timmar.

Vad kostar det att hyra ett förråd?

Kostnaden för att hyra ett förråd varierar med typ av förråd och efterfrågan. Våra priser är överlag mycket konkurrenskraftiga (upp till 50 % billigare än våra konkurrenter).

Hur säkert är det att magasinera saker via er?

Våra förråd är torra, skyddade och övervakade dygnet runt. Inpassering sker elektroniskt vilket innebär att all in- och utpassering registreras i våra system. Våra kamerasystem registrerar all rörelse vid anläggningarna.

Hur betalar jag för mitt förråd?

Du får en faktura i början av varje månad för nästkommande månad. Vi skickar alla fakturor via e-post till den mailadress som angetts vid bokningen. Önskar du en pappersfaktura så tillkommer en mindre avgift. Genom vår betaltjänst Billogram är det dessutom enkelt att sätta upp autogiro på fakturorna.

Hur vet jag vilken storlek jag behöver?

Hur stort förråd du behöver beror självklart på vad och hur mycket det är du behöver magasinera. De här riktlinjerna ger en idé om hur mycket du kan behöva:

1 rum och kök –  4-6 kvm
2 rum och kök –  6-10 kvm
3 rum och kök – 8-12 kvm
5 rum och kök – 10-20 kvm
Villa – 10-20 kvm

Kontaktar du oss så hjälper vi dig gärna att räkna ut hur stort förråd du behöver.

Erbjuder ni försäkring av mina saker?

I första hand är det ditt bortaskydd som du tecknat via hemförsäkringen som gäller. Annars kan vi tack vare ett samarbete med Länsförsäkringar se till så att dina ägodelar är i tryggt förvar hos oss. Så länge du använder ett klass 3 och det sitter fäst under en låskupa eller låsbom är ditt innehåll försäkrat upp till ett värde av 25.000 SEK. Du ansvarar själv för att inhandla ett klass 3 lås. Vi har redan sett till att alla förråd har låskupor eller låsbommar. Kontakta oss om du önskar höja teckningsgraden på försäkringen.