Lager Uppsala

Hitta ett bra lager i Uppsala för alla dina förvaringsbehov.

Är du på jakt efter ett bra lager för att förvara dina saker på ett säkert sätt? Då har du kommit rätt. Vi har många olika alternativ för dig som vill ha en bra lagerlokal, från mindre utrymmen till större lagerlokaler. Använd vårt formulär för att beskriva vad det är för typ av lager du behöver. Här kan du till exempel ange hur mycket plats du önskar och om du har några särskilda behov. Vi kontaktar dig och berättar vad vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa till.

Hos oss hittar du många alternativ när det kommer till lager och förvaringsutrymmen. Du kan använda dig av formuläret eller kontakta oss direkt om det finns något speciellt som du söker. Vi kan även hjälpa till med upp- och nedpackningen av dina lådor samt eventuell flyttstädning.

Efter många år i förvaringsbranschen har vi gott om erfarenhet av att utnyttja ett lagerutrymme på bästa sätt. Vi har många bra tips och råd vad gäller organiseringen av ditt förråd. För att du ska kunna använda ditt lager på bästa sätt är det smart att packa föremålen i stabila lådor som går att stapla. På så sätt kan du utnyttja utrymmets höjd. Lämna gärna en pall eller en liten stege så att du lättare kan komma åt de övre lådorna. Se även till att du skapar plats åt dig själv för att ta in och ut dina saker. Fyll utrymmet innanför dörren allra sist, eller lämna det fritt. Detta gör det inte bara lättare att flytta på dina saker, du får även utrymme att sedan kunna ta ut enskilda lådor på ett bättre sätt vid behov. Om du vet att du vill kunna ha tillgång till saker ur vissa lådor senare kan det dessutom vara bra att skapa en enkel karta som du har på plats i lagerlokalen.